Schyst resandes utbildningar

Schyst resande erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av hållbar turism och vill lära dig mer. Efter att ha gått Schyst resandes heldagsutbildning i hållbar turism kan du välja att ta steget vidare, gå en Ambassadörsutbildning och engagera dig i Schyst resande.

På heldagsutbildningen i hållbar turism får du lära dig mer om hållbar turism och turismens baksidor. I utbildningen varvas föreläsningar med grupparbeten, övningar och filmvisning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utan bara vara nyfiken på våra frågor för att gå heldagsutbildningen i hållbar turism.

På Ambassadörsutbildningen får du lära dig mer om presentationsteknik, kampanjarbete, sociala medier etc. Varje år ger vi även fortbildningar för dig som redan är Ambassadör, varje gång med ett nytt fördjupningstema.

Håll utkik i vårt kalendarium för tid och plats! Utbildningarna är gratis och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika.

Vi kommer till er skola! Vi erbjuder vår heldagsutbildning i hållbar turism kostnadsfritt till turismutbildningar på olika nivåer. Utbildningen är sju timmar inklusive pauser där skolan står för lunch och fika för alla. Minimum antal deltagare för att genomföra utbildningen är 12 elever (max 35 elever). För mer information och intresseanmälan maila: info@schystresande.se Ange skola/utbildning, stad, antal elever samt förslag på datum.

Sagt om utbildningarna:

”Inspirerande, tankeväckande och givande”

"Jag fick hjälp att formulera och strukturera mycket av det jag själv upplevt och tänkt kring turismens hållbarhet och baksidor så att jag bättre och med större fokus kan förmedla det i min roll som turismlärare."

”En skön känsla av att faktiskt just jag kan göra skillnad har jag med mig hem i dag”

”Inget som saknas i utbildningen, förutom att tiden var alldeles för kort, skulle vilja ha flera veckors utbildning nu”

 

IMG_0037 IMG_0201