Publicerat den 24 februari 2017

Bli Instruktör för Schyst resande

Är du intresserad av hållbart resande och har erfarenhet av att utbilda? Då har du chansen att bli en av Schyst resandes Instruktörer! Just nu söker vi ett antal engagerade personer som vill ge Schyst resandes Introduktionsutbildning i hållbar turism runt om i landet.

För att kunna nå ännu fler med vår Introduktionsutbildning i hållbar turism kommer vi nu utöka vår grupp av Instruktörer. Som Instruktör för Schyst resande ansvarar du självständigt för planering och genomförande av vår heldagsutbildning på tex skolor och studieförbund på olika platser i Sverige.

Som Instruktör förväntas du genomföra minst två, men gärna fler, Introduktionsutbildningar under ett års tid. Du genomför utbildningarna själv eller tillsammans med en annan Instruktör. Uppdraget kräver att du har F-skattsedel (eller fakturerar genom faktureringsfirma), har möjlighet att avsätta tid för att hålla dig uppdaterad om Schyst resandes arbete samt planera och genomföra utbildningar. Ett arvode utgår till Instruktören, direkt från Schyst resande, för varje genomförd utbildning. Uppdraget passar tex som extraknäck vid sidan av studier eller deltidsarbete. Instruktörsskapet löper under ett år. För att fortsätta som Instruktör behöver du gå en fortbildning.

Vi söker dig som:

-Är Ambassadör för Schyst resande

(Är du ännu inte Ambassadör har du möjlighet att bli det genom att gå både Schyst resandes Introduktionsutbildning och Ambassadörsutbildning. Du väljer på att gå de två utbildningarna antingen i Malmö 25 mars och 8 april eller i Stockholm 20 maj och 10 juni. För anmälan se www.schystresande.se)

-Har stort intresse för och erfarenhet av att föreläsa, hålla workshops och utbildningar

-Är minst 18 år gammal

Meriterande är:

-Kunskap om och intresse för hållbar turism

-Pedagogisk erfarenhet

-Praktisk erfarenhet av engagemang,

Vi kommer ta särskild hänsyn till geografisk spridning av de sökande.

För att bli antagen som Instruktör krävs att du har möjlighet att delta på den lärorika och intensiva Instruktörsutbildningen, 5-7 maj i Stockholm. Stort fokus under utbildningen kommer ligga på presentationsteknik och din roll som Instruktör. Schyst resande återbetalar utlägg för resa till Stockholm, detta gäller även om du behöver gå Introduktions- och Ambassadörsutbildningen).

Skicka cv och personligt brev till info@schystresande.se. Sista ansöknings dag är 23 mars 2017, därefter kommer intervjuer ske digitalt över nätet. Har du frågor är du välkommen att kontakta utbildningssamordnare Hillevi Persson, 072-521 73 69.

Välkommen med din ansökan!