Publicerat den 24 november 2012

Ambassadörsutbildning

Har du gått Schyst resandes introduktionsutbildning (steg 1) och är intresserad av att lära dig mer om och engagera dig i frågor om hållbar turism? Då ska du bli ambassadör för Schyst resande.


OBS! Nytt datum! Tid: 24 november kl. 10-16

Plats: Fenix Söder, Södermannagatan 38, Stockholm


På ambassadörsutbildningen, som är steg 2 i Schyst resandes utbildningar, får du fördjupade kunskaper om hållbar turism. Du får också lära dig mer om presentationsteknik, kampanjarbete, sociala medier, att förmedla budskap etc. 


Passet i presentationsteknik ges av Christoffer Wulfing, retoriker med examen från Södertörns Högskola. Han kommer även att hålla i övningar som syftar till att ambassadörerna ska bli bekväma i rollen som föreläsare.


Sofia Karlsson, nu kommunikationschef på IOGT-NTO, har som tidigare talesperson för Feministiskt initiativ och kanslichef på Sveriges förenade studentkårer, en lång erfarenhet av kampanjarbete och att arbeta med sociala medier som hon kommer att delge oss.


Som utbildad ambassadör får du material för att själv föreläsa eller kampanja om Schyst resande.


Som ambassadör kan du till exempel:
- Medverka vid och hålla föreläsningar och utbildningar
- Skriva insändare, debattartiklar, webbartiklar, twittra etc
- Deltaga vid TUR-mässan 

- Arrangera lokala Schyst resandeaktiviteter


För att gå ambassadörsutbildningen (steg 2) måste du ha genomgått Schyst resandes introduktionsutbildning (steg 1).


Anmäl dig till info@schystresande.se senast den 16 november.

Ange namn, adress, personnummer, eventuella allergier och om du är medlem i någon av nätverkets organisationer. Utbildningen är gratis och vi bjuder på lunch och fika.