Publicerat den 6 oktober 2012

Ambassadörsutbildning


Har du gått Schyst resandes introduktionsutbildning (steg 1) och är intresserad av att lära dig mer om och engagera dig i frågor om hållbar turism? Då ska du bli ambassadör för Schyst resande.


Tid: 6 oktober kl. 10-16

Plats: Fenix Söder, Södermannagatan 38, Stockholm


På ambassadörsutbildningen, som är steg 2 i Schyst resandes utbildningar, får du fördjupade kunskaper om hållbar turism. Du får också lära dig mer om hur man gör en lyckad presentation och förmedlar ett budskap.


Karin Lindström, kommunikationsansvarig på LO-TCOs biståndsnämnd, håller i passet om kampanjarbete och hur man kan använda sociala medier på ett effektivt sätt i detta ändamål.


Passet i presentationsteknik ges av Christoffer Wulfing, retoriker med examen från Södertörns Högskola. Han kommer även att hålla i övningar som syftar till att ambassadörerna ska bli bekväma i rollen som föreläsare.


Som utbildad ambassadör får du material för att själv föreläsa eller kampanja om Schyst resande.


Som ambassadör kan du till exempel:
- Medverka vid och hålla föreläsningar och utbildningar
- Skriva insändare, debattartiklar, webbartiklar, twittra etc
- Deltaga vid TUR-mässan 

- Arrangera lokala Schyst resandeaktiviteter

För att gå ambassadörsutbildningen (steg 2) måste du ha genomgått Schyst resandes introduktionsutbildning (steg 1).


Anmäl dig på info@schystresande.se senast den 3 oktober. Ange namn, adress, personnummer, eventuella allergier och om du är medlem i någon av nätverkets organisationer. Utbildningen är gratis och vi bjuder på lunch och fika.